MAAF, BLOGNYA MASIH SEMBRAWUT

by Abah Muda on 12:37 PM, 25-Feb-12

Assalamualaikum,wR.wB.… Dulur-dulur nu aya dilembur kumaha daramang…? sahabat-sahabat yang ada di kota gimana pada sehat…? Alhamdulilah, kalo pada baik itu yang abah harapkan, semoga kita semu selalu dalam lindungan Alloh SWT,…Amiin… tanpa basa dan basi, dlm kesempatan ini Abah tidak akan berbagi, tp terus terang mau minta sama sahabat MWB, tentang ilmu blog, heuheu… Sekian dulu sob, abah sangat mengharapkan... [Read More]

SYIIRAN JALMA SOLEH

by Abah Muda on 11:02 AM, 11-Feb-12

Meuli kabagjaan nu langgeng, kumaot murah pisan. Sakur anu matak susah, akibatna jadi amis. Urang mun di akherat manggih deuheus pangeran. Jeung nyaah pangeran, pasti nu susah teh jadi gampang. Piraku susah rek tetep, lamun bgja geus nembongan. Sakur kanyeri leungit, tinggal asih pangeran. Sakur karesep hate, ka kuring narembongan. Kameumeut ahli-ahli ka kuring ngagupayan. Kuring teu sieun maot, malah... [Read More]

WASIAT SYEH NAWAWI, R.A

by Abah Muda on 10:41 AM, 11-Feb-12

Poma omat ulah aya pasejaan. Ameh jalma madep ngahormat sampean. Omat ulah rek direka-reka. Ngarep ngarah loba nu ngondang. Sarta ulah karna dunya barana. Ngarah amplop tawa berekat nu hanteu lana. Jeung deui ulah karna hayang dihormat. Ku pajabat atawa karna sieun dipecat. Oge tong karna pangkat kadunyaan. Prak jalankeun muga meunang kabagjaan.